Raluca Fedeleș a fost aleasă vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman 

0

Convocați în ședință extraordinară, vineri, 5 martie, consilierii județeni au votat din nou pentru alegerea celui de-al doilea vicepreședinte de consiliu județean, funcție vacantă după plecarea în Parlament a deputatului PNL Maria Stoian.

În urma votului exprimat de aleșii județeni, consilierul județean PNL Raluca Fedeleș a obținut 17 voturi “pentru”, fiind aleasă, astfel, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

Începând de vineri, Consiliul județean Teleorman are din nou doi vicepreședinți PNL și “un cuvânt greu de spus în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea județului Teleorman”, a transmis PNL Teleorman, printr-un comunicat de presă, la finalul ședinței de vineri.

Tot în cadrul ședinței extraordinare au fost din nou supuși alegerii din rândul consilierilor județeni a membrilor în Consiliile de Administrație la Biblioteca Județeană “Marin Preda”, Muzeul Județean Teleorman și Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP).

Astfel, la Biblioteca Județeană a fost ales membru în Consiliul de Administrație, consilierul județean liberal Florin Titirișcă, iar în Consiliul de Administrație al Muzeului Județean Teleorman a fost ales membru consilierul județean liberal Dan Popescu. Ca membri ai ATOP au fost desemntați, din partea PNL, consilierii județeni Emilian Vrăjitoarea, Ciprian Cocu, Lefterie Comănescu și Mihai Mohora, obținând, în totalitate, voturile consilierilor județeni prezenți la ședința extrordinară, în timp ce PSD i-a desemnat pe Eugen Ovidiu Vlad și Florea Voicilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here