RADARUL POLIŢIEI RUTIERE TELEORMAN A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER, ÎN TIMP CE URMĂREA UN AUDI Q7

0

Evenimentul rutier a avut loc la ieşire de pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Conform afirmaţiei unor participanţi în trafic, radarul civil ar fi pornit în urmărirea unui autoturism Audi Q7 care circula cu peste 160 de km/h. Însă, diferenţa de cai putere şi-a spus cuvântul. Observând că este urmărit, şoferul autoturismului de lux nu a oprit. Din contră, a apăsat pedala de acceleraţie. Încercând să găsească o soluţie care să ducă la prinderea vitezomanului, poliţistul nu a mai respectat regulile circulaţie în sensul giratoriu, moment în care a lovit un alt autoturism.

Autoturismul Audi Q7 avea numere de Germania

Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman a declacat că “pe varianta ocolitoare, la ieşire din municipiul Alexandria, un poliţist din cadrul Serviciului de poliţie rutieră judeţean, în timp ce conducea un autoturism ce nu era inscripţionat, aflându-se în urmărirea unui autoturism înmatriculat în Germania a intrat în intersecţie, fără a respecta sensul de deplasare. În urma impactului cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Alexandria, nu s-au înregistrat victime omeneşti, ci dor pagube materiale”.

Radarul Poliţiei Rutiere Teleorman a ieşit „şifonat” din acest incident

Surprinzător este faptul că, deşi era în misiune, încercând să prindă un conducător auto care rula cu o viteză destul de mare şi care reprezenta un pericol pentru viaţa celorlalţi participanţi în tafic, agentul de poliţie a fost sancţionat, urmând să plătească şi reparaţia autoturismului instituţiei. Din propriul buzunar!

sursa: www.infotr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here