(P)Sistem avansat de Radiografie la Clinica Exmed Alexandria – Rezultatul poate fi transmis pe e-mail sau suport digital, iar medicii pot da mai repede o interpretare

0

Una dintre cele mai recente achiziții făcute de echipa Clinicii Exmed Alexandria, echipamentul medical Multix Impact Siemens, full digital, pune la dispoziția persoanelor care efectuează radiografii rezultatul transpus într-o imagine cu rezoluție mărită, rezultat ce poate fi transmis, oriunde, pe e-mail sau suport digital, anunță conducerea unității medicale.

“Ne-am extins paleta de servicii din dorința de a vă pune la dispoziție posibilitatea de a efectua investigații având în județul Teleorman cele mai performante echipamente medicale”, transmit reprezentanții Exmed.

Prin intermediul noului echipament medical se pune accent pe calitatea care se reflectă în rezultatul final al procedurii, iar astfel pacienții pot beneficia de un concept inovator performat, în timp ce medicii pot interpreta mai rapid o radiografie clară, cuprinzătoare, realizată la o înaltă rezoluție.

“În timp ce actuala tehnologie permite evitarea radiațiilor inutile, pacientul beneficiază de un design confortabil, iar personalul medical manevrează cu usutință echipamentul prin intermediul ecranului tactil având în acelasi timp contact cu persoana investigată. Echipamentul ne oferă posibilitatea de a efectua radiografii și copiilor sau persoanelor care prezintă dureri. Camera aparatului oferă stabilitate și control astfel încât se pot evita radiațiile suplimentare dar și reluările inutile”, mai spun reprezentanții clinicii Exmed.

Radiografiile se pot realiza la Clinica Exmed din Alexandria, din strada Str. Alexandru Ghica, nr. 121, iar programările se pot face la numerele de telefon 0770416373, 773922781 sau 0347911.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here