PSD Teleorman: Domnul Bădănoiu Nicolae și-a dat demisia, nu a fost demis din calitatea de membru al organizației județene PSD Teleorman

0

Cu privire la recentele declarații apărute în presa națională și locală, referitoare la situația domnului Bădănoiu Nicolae, fostul primar al orașului Videle, facem următoarele precizări:

Domnul Bădănoiu Nicolae și-a dat demisia, nu a fost demis din calitatea de membru al organizației județene PSD Teleorman. Demisia domnului Bădănoiu Nicolae reprezintă un act unilateral de voință, care și-a produs efectele legale.

Ne delimităm de afirmațiile sale recente apărute în presă. Considerăm că acțiunile îndreptate împotriva conducerii organizației PSD Teleorman de către domnul Bădănoiu Nicolae în pre-campania alegerilor prezidențiale, cu scopul de a denigra și a aduce prejudicii de imagine conducerii partidului, nu îi fac cinste. Suntem convinși că electoratul din județul Teleorman va ști să distingă adevărul și va sancționa recentele derapaje ale domnului Bădănoiu, apărute pe fondul unor nemulțumiri personale.

Ne exprimăm speranța ca pe viitor domnul Bădănoiu să fie mai preocupat de propriile deficiențe, nu doar de ocuparea unor funcții de conducere și să își facă un examen obiectiv în ceea ce privește administrarea localității și lipsa unei preocupări serioase pentru dezvoltarea orașului Videle, fapte care au dus la ratarea unor proiecte pentru cetățenii din Videle. 

PSD Teleorman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here