PSD: România – pe primul loc din regiune la numărul deceselor cauzate de COVID-19; Guvernul nu oferă protecție personalului medical

0
România ocupă #primul loc în regiune la numărul deceselor cauzate de COVID-19, iar acesta este rezultatul dramatic al incapacității și superficialității Guvernului PNL, care a crezut că poate păcăli la nesfârșit populația aplicând tactica ’’teste puține = îmbolnăviri puține”, susţine Partidul Social Democrat pe pagina de Facebook

Românilor li se cere să #respecte regulile, în timp ce Guvernul nu respectă două reguli simple: protejarea medicilor și a personalului medical și testarea masivă a populației, pentru a identifica rapid persoanele asimptomatice care răspândesc virusul”, susţine PSD.

Potrivit social-democraţilor, numai prin respectarea acestor două reguli simple România poate evita scenariul negru din Italia și din Spania.

Între timp, președintele Iohannis anunță că, în loc de teste, Guvernul PNL le aplică românilor amenzi! Dar cine amendează Guvernul pentru că nu testează populația, pentru că nu asigură echipamente de protecție medicilor și pentru că ascunde informații, domnule Iohannis?”, a adăugat PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here