PSD a demarat campania #JosFacturile!/ Senator Dănuț Cristescu: “Alăturați-vă și semnați pentru plafonarea facturilor la energie și gaze!”

0

PSD a demarat campania „Jos Facturile”, o petiție prin care toți cetățenii pot semna pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Acțiunea social-democraților vine în contextul scumpirilor de pe piața de energie.

Proiectul de lege privind plafonarea prețurilor, inițiat de parlamentarii PSD, ar urma să blocheze, pentru o perioadă de 6 luni, majorarea facturilor la electricitate și gaze naturale și să le ofere consumatorilor o compensație pentru majorările de preț operate de furnizori.

Conform liderilor social-democrați, aceasta ar fi singura soluție concretă care ar putea garanta, pe termen scurt, menținerea facturilor energetice ale tuturor consumatorilor casnici la un nivel suportabil. Mai mult, odată aplicată legea, prețurile la energie ar urma să scadă chiar și cu 43% față de ofertele primite în ultimele săptămâni, în contextul în care plafonarea ar urma să se facă prin raportarea la prețul mediu al energiei din perioada martie-septembrie 2021.

Senatorul PSD Dănuț Cristescu îi invită pe teleormăneni să semneze online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/.
“PSD a demarat campania #JosFacturile!
Alăturați-vă și semnați pentru plafonarea facturilor la energie și gaze!
Oricine poate semna și online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă:

Plafonare prețuri energie


Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii inițiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români”, transmite Dănuț Cristescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here