Programul de sprijin pentru studenți ,,Student Invest”/Dan Cristescu: “Înțelegem nevoile financiare ale tinerilor, iar acum acționăm concret pentru a-i ajuta să depășească această perioadă de criză”

0

PSD implementează programul de sprijin pentru studenți, ,,Student Invest”, inclus în pachetul ,,Sprijin pentru România”, care prevede acordarea unui credit de 50.000 de lei tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani, înscriși în învățământul superior autorizat, anunță senatorul PSD de Teleorman Dănuț Cristescu. Împrumutul este garantat de stat în proporție de 80%, iar Ministerul Tineretului și Familiei va suporta dobânzile şi cheltuielile adiacente acordării creditului, mai spune social-democratul.

“Sprijinim studenții! PSD implementează programul de sprijin pentru studenți, ,,Student Invest”, inclus în pachetul ,,Sprijin pentru România”. Înțelegem nevoile financiare ale tinerilor, iar acum acționăm concret pentru a-i ajuta să depășească această perioadă de criză. Ministerul condus de Gabriela Firea a finalizat actul normativ care prevede acordarea unui credit de 50.000 de lei, tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani, înscriși în învățământul superior autorizat.

Împrumutul este garantat de stat în proporție de 80%, iar Ministerul Tineretului și Familiei va suporta dobânzile şi cheltuielile adiacente acordării creditului.

Studenții vor putea folosi banii pentru taxele de studii de licență, de masterat și de doctorat, dar și pentru cheltuielile aferente studiilor, inclusiv pentru plata cazării în căminele studențești”, a transmis senatorul PSD Dănuț Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here