Prinși în timp ce voiau să vândă 492 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 18.000 de lei – Trei persoane arestate preventiv

0

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus, duminică, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au comercializat cannabis către consumatori de pe raza județului Tulcea, a transmis DIICOT.
Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat, în cursul zilei de sâmbătă, o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, pe raza județului Teleorman, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 492 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 18.000 de lei.
Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare, pe raza județelor Teleorman și Tulcea, în urma cărora au mai fost ridicate alte 50 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Teleorman, al luptătorilor din cadrul SAS Tulcea și SAS Teleorman și al lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
DIICOT face precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here