Primarul Victor Drăgusin este sceptic în privința continuării finanțărilor prin programe guvernamentale

0
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Victor Drăgușin se arată îngrijorat de faptul că în județul Teleorman vor mai fi alocate fonduri pentru finalizarea lucrărilor începute sau pentru altele noi.

În opinia sa, proiectele noi de investiții “vor fi aruncate la minister într-un sertar unde a mai stat ani buni tot ce venea din Alexandria, Teleorman”:

“Ca urmare a aplicării programului de guvernare al PSD, pentru prima dată în România, toate localitățile, indiferent din ce partid este primarul, au beneficiat de finanțările necesare rezolvării unor probleme ce se acutizaseră în anii de guvernare de dreapta în care prioritățile au fost pârtii pentru sporturile de iarnă în zone impracticabile, terenuri de fotbal în pantă sau bazine de înot care nu au văzut nici măcar o picătură de apa. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Programul Național de Dezvoltare Rurală, prin Compania Națională de Investiții sau programele de susținere a producătorilor locali, Guvernul PSD a finanțat dezvoltarea României.
 În Alexandria modernizăm 11 unități de învățământ prin PNDL. O să continue programul sau o să fie blocate și elevii și dascălii “pedepsiți” politic?
Compania Națională de Investiții construiește în Alexandria un stadion pentru sutele de sportivi din Alexandria dar și pentru competiții naționale. Va continua investiția sau îi vor lasă viitorii guvernanți fără posibilități de antrenament și recuperare, că doar știm cât s-au luptat PNL-iștii să nu se construiască nici Sala Polivalentă? Vor continua proiectele pentru Casa de Cultură și Piața Centrală sau vor fi aruncate la minister într-un sertar unde a mai stat ani buni tot ce venea din Alexandria, Teleorman?
Ne-a fost aprobat cu finanțare guvernamentală din Fondul de Dezvoltare și Investiții proiectul de asfaltare a tuturor străzilor din Alexandria. Credeți că se vor mai face?
Am scris și depus fiecare proiect cu convingerea ca Alexandria merită să fie tratată în mod egal cu toate municipiile și să se dezvolte, după mulți ani de guvernare “dreaptă” în care totul era tratat după culoarea politică și blocat.
Mă voi lupta în fiecare zi și cu toate armele legale ca angajamentele din contractele de finanțare asumate să fie respectate.
#ContinuămÎmpreunăPentruAlexandria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here