Primarul Victor Drăgușin a semnat contractul de achiziție publică pentru dotarea cu mobilier a unităţilor de învăţământ din Alexandria

0
Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin a semnat astăzi, săptămâna trecută, contractul de achiziție publică privind “Achiziția de mobilier pentru sălile de clasă”, pentru realizarea obiectivului de investiții “Dotarea cu mobilier, material didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preşcolar şi a unităţilor conexe din Municipiul Alexandria”, proiect finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) – Componenta C15 – Educaţie, au transmis reprezentanții municipalității.

 

Astfel, potrivit sursei citate, cantitatea de 5833 produse, conform contractului de achiziție publică încheiat, ca urmare a necesităților identificate de către unitățile de învățămât (seturi de pupitre fixe și modulare, reglabile pe înălțme, dar și scaune fixe și reglabile pe înălțime, catedre și scaune, biblioteci, dulapuri, cuiere, suporți pentru prezentare planșe, table magnetice și flip-charts magnetici, mese cu sertare pentru echipamente IT/audio- video, saltele pentru paturi și pernuțe pentru șezut), vor fi livrate în termen de 5 zile de la data emiterii ordinului, următoarelor unități de învățământ din municipiul Alexandria: Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”, Școala Gimnazială”Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială ”Alexandru Colfescu”, Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, Liceul Teoretic ”Alexandru Ghica”, Liceul Tehnologic nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 , Grădinița cu Program Prelungit nr. 7, Grădinița cu Program Prelungit nr. 6, Grădinița cu Program Prelungit ”Ion Creangă.
Valoarea totală a contractului de achiziție publică pentru realizarea obiectivului de investiții mai sus-menționat este în cuantum de 3093555,00 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 587775,45 lei, valoarea totală fiind de 3681330,45 lei cu TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here