Primarul George Pomojnicu a schimbat fața localității Smârdiosa

0

Comuna Smârdioasa are, de patru ani, primar nou. George Pomojnicu a demonstrat că se poate, în mandatul scurs de la alegerile locale din 2016, iar fața localității pe care o păstorește s-a schimbat radical.

Gropile și noroaiele au dispărut de pe drumuri, care sunt pregătite pentru asfaltare, în acest sens fiind deja aprobat proiectul. Căminul cultural îmbracă haină nouă, la fel bisericile de pe raza localității, iar copiii își pot petrece timpul liber într-un parc amenajat special pentru ei. Realizările sunt notabile, mai ales în contextul în care, ani de zile, nu s-a făcut mai nimic pentru localitate, iar oamenii păreau că s-au resemnat.

George Pomojnicu a crezut însă că poate să facă mai mult decât predecesorii săi pentru oamenii care i-au încredințat conducerea localității. Așa că a trecut la treabă. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Cred că, dacă un lucru are o șansă oricât de mica de reușită, merită încercat. Am evitat să-l iau pe <<nu>> în brațe, pentru că eu nu sunt aici ca să găsesc scuze, eu sunt aici să realizez lucruri pentru oamenii din localitate. Poate pentru mulți pare imposibil, pentru că încă ne izbim de ideea asta de sate înapoiate, dar eu cred că dacă vrem neapărat, putem reuși. Așa că am făcut studiul de fezabilitate pentru rețeaua de alimentare cu gaze naturale”, explică primarul de la Smârdioasa, George Pomojnicu.

De asemenea, toți cetățenii din Smârdioasa dețin cărți funciare pentru terenurile avute în proprietate, localitatea făcând parte din cele în care s-a implementat cu success Programul National de Cadastru și Carte Funciară.

Nu știu dacă aș fi putut face mai mult în perioada care a trecut de când am preluat mandatul de primar al localității. Dar știu cu siguranță că avem proiecte în derulare, iar cu ajutorul lui Dumnezu vom reuși să facem lucrurile să se miște așa cum trebuie în Smârdioasa”, ne-a declarat George Pomojnicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here