Primarul Alexandriei a semnat autorizația de construire pentru magazinul Dedeman

0
Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a semnat autorizația de construire pentru magazinul Dedeman, care se va construi în zona de nord a orașului. Potrivit primarului Victor Drăgușin, în cursul acestui an autoritatea locală va primi și documentația pentru galeria comercială.

 

Am pe masă documentația necesară obținerii autorizației de construire pentru hypermarketul Dedeman, autorizație pe care o semnez acum. Aceasta reprezimtă prima etapă, adică partea de hypermarket, urmând ca în decursul acestui an să primim și documentația pentru centrul comercial. Mult succes, Dedeman! Și, astfel, eu am convingerea că dezvoltăm întreaga zonă a fostului Parc Industrial. Pe fond, noi locuri de muncă!”, spune primarul Victor Drăgușin.
Cel mai mare retailer local de bricolaj controlat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, Dedeman a cumpărat jumătate din terenul de la ieșire din Alexandria către București, deținut de Parcul Industrial, teren pe care vor fi ridicate un magazinul de bricolaj, dar și o galerie comercială, fiind create astfel aproximativ 200 de locuri de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here