Primarii de la Dracea și Cosmești au semnat contracte de finanțare pentru proiecte derulate prin „Anghel Saligny”, în prezența ministrului Dezvoltării

0

Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a făcut, marți, o vizită de lucru în județul Teleorman, ocazie cu care a vizitat două șantiere importante din municipiul Alexandria, pentru investiții derulate prin Compania Națională de Investiții, respectiv cele deschise la Stadionul Municipal Alexandria și Tribunalul Teleorman.

 

Alături de ministrul Dezvoltării s-au aflat, pe durata vizitei, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, prefectul Haralambie Epure, președintele CJ Teleorman Adrian Gâdea si primarul Alexandriei Victor Drăgușin.

”Am acceptat cu plăcere invitația de a participa la întâlnirea cu reprezentanții autorităților teleormănene întrucât, numai printr-un dialog consistent și continuu între administrația publică centrală și cea locală, ne putem îndeplini proiectele și obiectivele propuse, în beneficiul cetățenilor. În acest sens, am toată disponibilitatea de a avea discuții constructive cu factorii decidenți și de a face o analiză serioasă, pertinentă și periodică a situației la nivelul administrației publice locale, pentru realizarea acestui obiectiv comun”, a precizat ministrul dezvoltării Adrian Veștea. De asemenea, ministrul Dezvoltării s-a întâlnit cu primarii din județ, în cadrul întrevederii fiind discutate aspecte importante despre proiectele aflate în derulare la nivelul localităților din județ, precum și despre investițiile viitoare. Mai mult, în cadrul întâlnirii, patru parimari, respectiv cei de la Dracea, Cosmești, Drăgănești de Vede și Crângu, au semnat contractele pentru obiective de investiții finanțate prin Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Minsitrul Dezvoltării i-a asigurat pe edilii teleormăneni că, în viitorul apropiat, vor fi finanțate și alte proiecte pentru dezvoltarea comunităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here