Primăria Muncipiului Alexandria a omagiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie

0

Peste 50 de cupluri, cetățeni ai municipiului Alexandria, care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie, au fost omagiate de Primăria Muncipiului Alexandria în cadrul evenimentului NUNTA DE AUR”.

A zecea ediție a acestui eveniment a fost adaptată, însă, la noile condiții impuse de pandemia de Covid, astfel că, certificatele de căsătorie care atestă împlinirea a celor 50 de ani de conviețuire, premiul în valoare de 600 lei, șampanie, precum și materiale de protecție, constând în măști, mănuși, dezinfectanți și alcool sanitar, oferite ca donație de către S.C. Fildas Trading S.R.L. (Farmacia Catena), le-au fost înmânate personal de către primarul municipiului Alexandria – Victor Drăgușin, care s-a deplasat la domiciliul sărbătoriților.

Primarul Victor Drăguşin i-a felicitat pe cei care au dat dovadă de putere, dragoste şi înţelepciune şi au rămas împreună la bine şi la greu o jumătate de secol, considerându-i un exemplu demn de urmat pentru toţi tinerii din Alexandria.

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, precizează câteva elemente pe care le-a avut în vedere cu privire la organizarea evenimentului ”NUNTA DE AUR” din acest an, având în vedere pericolul cu privire la răspândirea Sars-Cov2: Este un eveniment pe care îl promovăm şi organizăm de foarte mulţi ani. Din păcate, pericolul privind răspândirea virusului Sars-Cov 2, cu atât mai mult cu cât este vorba de persoane din cea mai vulnerabilă categorie în fața acestei boli, ne-a împiedicat anul acesta să organizăm pentru aceste cupluri de aur ceremonia civilă, religioasă dar și o petrecere, așa cum am procedat anii anteriori”.

La sfârșitul evenimentului, primarul Victor Drăgușin i-a declarat oficial pe sărbătoriţi CUPLURILE DE AUR ale municipiului Alexandria şi, le-a urat viaţă lungă împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here