Primăria Alexandria propune instituirea sensului unic pe un tronson din strada Viitorului

0
Primaria Alexandria anunță intenția privind elaborarea unui proiect de hotărâre privind “instituirea circulației în sens unic pe un tronson al străzii Viitorului, în municipiul Alexandria”, începând cu data de 7 mai, ora 09.00, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Libertății și strada Cuza Vodă, urmând ca sensul de mers să fie dinspre str. Libertății către str. Cuza Vodă.

 

Odată cum modificarea se vor monta și indicatoare rutiere cu semnificația ”Interzis la stânga”, respectiv ”Interzis la dreapta”, pe strada Cuza Vodă și aleile de acces ale Colegiului Național Alexandru Dimitrie Ghica, respectiv Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu, care se intersectează cu strada menționată.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la proiectul de act normativ propus pot fi depuse până la data de 22 aprilie, la Compartimentul Cancelarie, Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Alexandria, iar dezbaterea publică a acestui proiect de act normativ va avea loc în data de 22 aprilie, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Alexandria.

Proiectul de hotărâre împreună cu întreaga documentație sunt afișate la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, str. Dunării, nr. 139 și pe site-ul instituției www.alexandria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here