Primăria Alexandria premiază elevii cu rezultate deosebite la Bacalaureat și Evaluarea Națională

0
Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin: SĂ FIM SOLIDARI!
Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin: SĂ FIM SOLIDARI!

Victor Drăgușin, primarul Municipiului Alexandria, va propune, în următoarea ședință a Consiliului Local Alexandria, premierea elevilor cu rezultate deosebite la Examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională. Primăria Alexandria informează că premiile vor consta în laptop-uri performante, având în vedere faptul că situația actuală cauzată de pandemia de COVID-19 încă limitează planificarea excursiilor ori a altor deplasări în afara orașului.

”Ne dorim ca numărul celor cu rezultate deosebite să crească semnificativ din an în an, să ne oblige practic să majorăm bugetul de premiere! Educația copiilor este rezultatul existenței noastre! Alexandria este mai înfloritoare cu fiecare premiere acordată deoarece, acești copii pe viitor, prin profesiile pentru care vor aplica, vor contribui la dezvoltarea județului nostru”, este mesajul primarului Victor Drăgușin.

Premiile vor fi acordate după aprobarea Hotărârii Consiliului Local, prin punerea în aplicare a prevederilor hotărârii de către Compartimentul Cultură, Tineret, Sport.
Au obținut rezultate de excepție la examene și vor fi premiați nouă absolvenți de gimnaziu, respectiv trei de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” (Vlad Rareș Cristian – 9,72, Calotă Anca Maria – 10 și Oinaru Sorina Alexandra – 10), doi de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” (Coman Corina Cristina – 9,90, Strâmbu Alesia Maria – 10), un elev de la Școala Gimnazială “Alexandru Colfescu” (Bode Adelina Gabriela – 9,17), un elev de la Școala Gimnazială nr. 5 ( Petreacă Ana Maria – 10) și doi de la Școala Gimnazială nr.7 (Dan Bianca Gabriela – 9,70 și Ionescu Victor Mario – 9,35), precum și cinci absolvenți de liceu, respectiv unul de la Liceul Teoretic „Alexandru Ghica” (Dobrică Tedi – 9,81), doi de la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” (Toma Andreea Gabriela – 9,70 și Delcea Georgiana – 10), un elev de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” (Ogrinja Sorina Andreea – 9,80) și un elev de la Liceului Teoretic „Constantin Noica” (Urucu Denis Adriel – 9,11).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here