Primăria Alexandria organizează campania de debarasare de D.E.E.E. și de deșeuri voluminoase de mobilier (lemn), sub deviza “Alexandria mai curată”

0

Primăria Alexandria anunță că, în perioada 24 – 29 aprilie, organizază campania de debarasare de Deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice (D.E.E.E.), împreună cu operatorul local autorizat S.C. Ecotrans Danara S.R.L., sub deviza “Alexandria mai curată”.
Astfel, cetățenii se vor putea debarasa de D.E.E.E. uzate, pentru care vor primi vouchere de participare la tombola cu premii, organizată în data de 2 mai, începând cu orele 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, str. Dunării, nr. 139.

Comenzile pentru preluarea gratuită a D.E.E.E., de la domiciliu sau sediu de firmă, se vor prelua telefonic, apelând: 07520568 092/ 0800 444 800.

Premiile oferite de către organizatori, prin tragere la sorți în cadrul tombolei, constau în: un aspirator fără sac; două șurubelnițe electrice; două mixere de mână; trei prăjitoare de pâine; diplome și trofee.

Prin operatorul local de salubritate, S.C. Polaris M. Holding S.R.L., tot în perioada 24-29 aprilie, cetățenii din Municipiul Alexandria se vor putea debarasa de deșeurile voluminoase de mobilier (din lemn), prin comandă telefonică, apelând numărul de telefon: 0725 222 291.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here