Primăria Alexandria: Mai multe categorii de elevi beneficiază de acces gratuit la Ștrand Vedea, pe perioada vacanțelor

0
se redeschide Ștrandul Vedea

Primăria Alexandria anunță că anumite categorii de elevi din municipiu beneficiază de acces gratuit la Ștrand Vedea, pe perioada vacanțelor, respectiv elevii din clasele I-VIII care au obținut premiul I în anul școlar precedent, precum și elevii și sportivii care au obținut premiul I, II sau III la olimpiade – faza națională sau, după caz, la campionatele naționale europene sau mondiale.

Elevii care se încadrează într-una dintre categoriile menționate trebuie să se prezinte la sediul Administrației Domeniului de Interes Public Alexandria, str. Ion Creanga, Bl. F, zona Modern, în zilele de luni-joi, în intervalul orar 08.30 – 13.30 și vineri, în intervalul orar 08.30 – 12.30, următoarele documente: copie a diplomei de premiere; o fotografie recentă, format buletin.

Ulterior, aceștia pot ridica legitimațiile în zilele luni – joi, intervalul orar 14.00 – 16.00 și vineri, intervalul orar 13.00 – 14.00, de la sediul Administrației Domeniului de Interes Public Alexandria

De asemenea, municipalitatea amintește cetățenilor interesați programul de funcționare al Complexului Ștrand Vedea, tarifele și facilitățile acordate, după cum urmează:
Programul de funționare:
a) bazin înot: luni – duminică: 9.00 – 21.00; JOI: 14.00– 21.00.
b) saună: luni – duminică: 17.00 – 21.00.
c) jacuzzi: luni – duminică: 17.00 – 21.00.
d) teren fotbal: luni – duminică: 8.00 – 21.00.
Tarife:
a) bazin înot: adulți: 20 lei/zi; copii: 10 lei/zi.
abonamente: 10 zile – 120 lei; 15 zile – 140 lei; 30 zile – 200 lei.
abonament familial: 200 lei/ 30 intrări.
b) saună: 20 lei/zi;
c) jacuzzi: 20 lei/30 minute;
d) teren fotbal: 60 lei/ oră – 8.00-19.00; 80 lei/ oră – 19.00-21.00;
abonament 6 luni – 70 lei/ora (25 ore);
abonament 12 luni – 70 lei/ora (50 ore).
Documentele necesare întocmirii abonamentelor sunt: cartea de identitate a solicitantului, cupon de pensie pentru pensionari.

Facilitățile acordate de către Complexul Ștrand Vedea:
• copii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit, numai însoțiți de un adult.
•elevii și studenții cursurilor de zi, cu domiciliul în municipiul Alexandria, beneficiază de 50% reducere la bilete și abonamente, pe perioada vacanțelor.
• pensionarii, cu domiciliul în municipiul Alexandria, beneficiază de 50% reducere, la bilete și abonamente, în afara perioadei vacanțelor școlare.
• elevii școlilor generale clasele I-VIII și liceelor, cu domiciliul în municipiul Alexandria, care au obținut Premiul I pentru anul școlar precedent, beneficiază de acces gratuit pe perioada vacanțelor.
• elevii și sportivii care au obținut Premiul I, II sau III la olimpiade – faza națională sau Premiul I, II sau III la campionatele naționale, europene sau mondiale beneficiază de acces gratuit pe perioada vacanțelor, pe baza adeverințelor eliberate de școală sau de clubul sportiv.
• grupurile organizate de școli sau cluburi sportive (în baza unui tabel nominal) cu profesori însoțitori delegați beneficiază de 50% reducere la taxa de acces la bazin.
• copilul cu handicap, precum și persoana legală care îl însoțește, beneficiază de gratuitate la bilete.
• adultul cu handicap grav sau accentuat, precum și persoana legală care îl însoțește, beneficiază de gratuitate la bilete.
• adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de 50% reducere la bilete.
• însoțitorul copilului cursant este scutit de plata taxei de acces în incinta complexului.
Pentru mai multe informații cu privire la reglementările și obligațiile privind accesul, folosirea dotărilor și desfășurarea diferitelor activități în cadrul “Complexului de odihnă și recreere Ștrand Vedea” persoanele interesate pot accesa următorul linl: https://alexandria.ro/storage/formidable/9/HCL-106_28.04.2022.pdf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here