Primăria Alexandria: Documentele expirate de instituție și care au expirat pe durata stării de alertă trebuie reînnoite până pe 6 iunie

0

Primăria Alexandria anunță cetățenii care au documente emise de instituție – certificate de urbanism, autorizații de construire, contracte de închiriere, concesiune etc., expirate pe perioada stării de alertă, sau care urmează să expire, că trebuie să se prezinte la sediul instituției din str. Dunării, nr. 139, sau la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor Alexandria din str. Ion Creangă, nr. 57, bl. G Modern (pentru Cărțile de Identitate), în vederea reînnoirii acestora până la data de 6 iunie.

Astfel, pentru a preveni anumite situații neplăcute, Primăria Alexandria încurajează cetățenii să inițieze, din timp, demersurile necesare în vederea prelungirii valabilității documentelor emise și expirate pe perioada stării de alertă, sau care urmează să expire.
Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii, s-a menținut pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acesteia.

Starea de alertă a fost instituită în data de 18 mai 2020, fiind prelungită ultima dată, cu alte 30 de zile, începând cu 07 februarie 2022.
Ultima zi de stare de alertă pe teritoriul țării a fost data de 8 martie, astfel că începând cu data de 9 martie au fost ridicate toate restricțiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here