Primăria Alexandria a celebrat, și în acest an, cuplurile de aur din municipiu

0

52 de cupluri din Alexandria, care anul acesta au împlinit 50 de ani de când au spus “DA” în fața ofițerului Stării Civile, au fost premiate conform tradiției.

Din cauza restricțiilor legate de pandemie, pentru a menține siguranța sanitară și, totodată, pentru a nu-i expune unei posibile îmbolnăviri, premierea a avut loc, și în acest an, la domiciliul cuplurilor sărbătorite. Astfel, familiile care au petrecut o jumătate de secol împreună au fost vizitate de Ene Ionela, viceprimarul municipiului Alexandria, pentru a fi felicitate și premiate.

Fiecare cuplu de aur a primit din partea municipalității o diplomă de fidelitate, 600 de lei, produse igienico-sanitare (măști și dezinfectant) dar și produse donate de un celebru lanț de farmacii.

„Într-un cadru restrâns, dar cu aceleași emoții în voce și în privire, cei premiați au deschis porțile caselor dar și ale sufletelor, depănând amitiri de la ziua cea mare. Felicităm, pe această cale, cuplurile care au sărbătorit ”Nunta de aur” și le dorim multă sănătate!”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here