Primăria Alexandria a celebrat, și în acest an, cuplurile de aur din municipiu

0

Primăria Alexandria a celebrat, conform tradiției, cuplurile din municipiu care, anul acesta, au împlinit 50 de ani de când au spus “DA” în fața ofițerului Stării Civile. În acest sens, joi, în sala de festivități a Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria au avut loc ceremonia civilă și cea religioasă, după care în cinstea cuplurilor a fost data o recepție.

 

“Cu emoții și bucurie am oficiat astăzi, ceremonia simbolică dedicată celor ce au reușit, cu iubire, iertare, toleranță, speranță și devotament să parcurgă alături 50 de ani împreună.
Evenimentul pe care îl organizăm anual cuprinde o ceremonie civilă, o ceremonie religioasă și o recepție dedicate tuturor celor ce sărbătoresc anul acesta ”Nunta de aur”.
Este o onoare să mă aflu în fiecare an, în mijlocul cuplurilor de aur ale municipiului, familii formate din persoane ce pot constitui, fără tăgadă, pentru noi toţi un exemplu de viaţă extraordinar.
Respectarea legământului căsătoriei, încrederea, aprecierea reciprocă, cumpătarea, buna comunicare şi iubirea sinceră, constituie probabil reţeta pe care dumneavoastră aţi folosit-o cu succes pentru a ajunge să celebraţi 50 de ani de convieţuire.
La mulți ani, casă de piatră, sănătate și bună înțelegere!”, a transmis Victor Drăgușin, primarul Alexandriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here