Cu toții cunoaștem faptul că salvatorii teleormăneni au calități deosebite, că sunt oameni implicați în tot ceea ce fac, profesioniști, curajoși și responsabili față de semeni.

Acest lucru a fost confirmat și duminica noaptea, când a avut loc un accident rutier pe raza localității Văceni, cu patru victime, dintre care trei încarcerate, în stare foarte gravă.

Familia de salvatori, plt. maj. Bunea Daniela (instructor formator SMURD) și plt.adj.șef Bunea Aurel (comandant echipaj și conducător autospeciale), care se aflau în drum spre casă, imediat ce au observat producerea accidentului au oprit mașina și au sărit în ajutorul victimelor, alături de membrii echipajelor de intervenție sosite la fața locului.

Colega noastră a acordat primul ajutor persoanelor rănite, a furnizat informații utile despre situația acestora Dispeceratului Integrat ISU – Ambulanță și a ajutat la stabilizarea celor aflați în stare critică până la preluarea lor de către echipajele medicale pentru a fi transportate la spital.

Soțul ei, plt.adj.șef Bunea Aurel, de cum a ajuns la locul accidentului, a sărit în ajutorul colegilor de la descarcerare pentru a scoate cei trei răniți din caroseriile deformate ale celor două autoturisme, intervenția fiind una contracronometru deoarece una dintre victime avea membrul inferior drept tăiat, iar pierderea rapidă de sânge putea conduce la deces.

Persoanele au fost eliberate și predate echipajelor medicale în cel mai scurt timp posibil, acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Alexandria.

Ne mândrim cu faptul că personalul unității noastre dovedește zi de zi, prin toate activitățile pe care le întreprinde, atât în timpul liber, cât și la serviciu, calități umane extraordinare în care profesionalismul, spiritul civic și responsabilitatea față de semeni sunt la loc de cinste, transformând nobila misiune de pompier din profesie în vocaţie.

Îi felicităm pe cei doi salvatori și îi asigurăm de întreaga noastră prețuire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here