Polițistul din Alexandria care a furat o mașină și a plecat la plimbare cu ea a fost dat afara după 9 luni La finalul lunii Ianuarie, un caz de o gravitate majora șoca întreagă țară: un polițist de la ordine publică din Alexandria, aflat în timpul liber, a furat mașină unui curier de mâncare și a plecat la plimbare cu ea. Acesta a fost prins de colegii săi în trafic, și testat atât pentru droguri, cât și pentru alcool, fiind rezultat pozitiv la ambele. Culmea, alcoolemia a fost la limita infracțiunii, iar rezultatul pozitiv la opiu s-a negativat la probele de sânge trimise la IML, iar patronul firmei de catering a restras plângerea. Cu toate acestea, tânărul polițist, care mai e și diacon la o mănăstire din Crângu, a continuat seria de boacăne, chiar daca de data asta nu a mai ajuns prin presa, a ajuns la urechile șefilor: făcea pe zmeul prin oraș, ar fi plecat la plimbare, în timpul programului, cu mașina politiei, pe la diverși prieteni din afara localității, și altele. Pentru că oricum imaginea instituției a fost făcută ferfeniță din cauza acestui individ, la aproape 9 luni de la furtul mașinii, polițistul a primit decizia de a fi dat afara din politie. Se pare însă că nu este de acord, și că o va contesta.

0

La finalul lunii Ianuarie, un caz de o gravitate majora șoca întreagă țară: un polițist de la ordine publică din Alexandria, aflat în timpul liber, a furat mașină unui curier de mâncare și a plecat la plimbare cu ea.

Acesta a fost prins de colegii săi în trafic, și testat atât pentru droguri, cât și pentru alcool, fiind rezultat pozitiv la ambele.

Culmea, alcoolemia a fost la limita infracțiunii, iar rezultatul pozitiv la opiu s-a negativat la probele de sânge trimise la IML, iar patronul firmei de catering a restras plângerea.

Cu toate acestea, tânărul polițist, care mai e și diacon la o mănăstire din Crângu, a continuat seria de boacăne, chiar daca de data asta nu a mai ajuns prin presa, a ajuns la urechile șefilor: făcea pe zmeul prin oraș, ar fi plecat la plimbare, în timpul programului, cu mașina politiei, pe la diverși prieteni din afara localității, și altele.

Pentru că oricum imaginea instituției a fost făcută ferfeniță din cauza acestui individ, la aproape 9 luni de la furtul mașinii, polițistul a primit decizia de a fi dat afara din politie. Se pare însă că nu este de acord, și că o va contesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here