Polițiștii rutieri au reținut 62 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înamtriculare, în week-end

0

În perioada 9 – 11 aprilie, polițiștii au intervenit aproximativ 320 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 290 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

În urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 680 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 240.000 de lei, au reținut 62 de permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

În ultimele 72 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate patru accidente rutier, pe raza localităților Vitănești, Botoroaga, Plopii-Slăvitești și Slăvești, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

De asemenea, polițiștii au constatat 10 infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, dintre care cinci pentru conducere fără permis, iar trei pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here