POLIȚIST DIN ZIMNICEA PRINS ÎN TIMP CE LUA ȘPAGĂ!

0

Luni, 03 octombrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.PJ.) Teleorman în timp ce primea suma de 1000 euro pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar penal.

Cazul are la bază un apel al unei persoane la Linia Telverde Anticorupție 0800.806.806 din care rezulta faptul că un agent din cadrul Poliției orașului Zimnicea a pretins suma de 1000 euro pentru a soluționa favorabil dosarul penal în care aceasta era cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.Persoana a formulat denunț la S.J.A. Teleorman ce a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

În cursul zilei de 03.10.2016, procurorul de caz împreună cu ofițerii de poliție judiciară ai S.J.A. Teleorman, delegați în cauză, cu sprijinul Serviciului Operații și Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A. – Structura Centrală au realizat prinderea în flagrant a polițistului după ce a primit suma de bani menţionată de la denunțător.

Pe parcursul derulării activităților s-a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Teleorman din cadrul I.G.P.R.

Față de poliţist s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here