Poliţia Locală a dejucat un atentat la Stadionul din Alexandria! Un suporter a încercat să intre cu un PISTOL

0

Măsuri fără precedent la derby-ul judeţean dintre FCM Alexandria şi Sporting Roşiori. Fiecare suporter, indiferent de vârstă, a fost controlat “la sânge” de către poliţia locală, sub privirile vigilente ale jandarmeriei din Alexandria. Au scăpat doar doamnele şi domnişoarele, şi asta pentru că poliţia locală “nu era dotată” cu… agente de ordine.

Măsura, spun poliţistii, a fost din dispoziţia observatorului de joc, bucureştean după origini, pentru a se preîntâmpina evenimentele din tur, atunci când suporterii roşioreni au aruncat cu petarde. În consecinţă, fiecare fan a fost obligat să renunţe la sticluţa cu apă. Şi cam atât. Puteai să ai în buzunare zeci de brichete, căci nimeni nu se lua de tine. Chiar şi petarde, subiect asupra căruia vom reveni.

Însă, poliţiştii locali şi jandarmii au rămas cu gura căscată atunci când asupra unui copil au găsit un pistol. Oamenii legii au intrat în dispozitiv şi au instituit COD ROŞU. După investigaţii suplimentare, spre liniştea tuturor, arma era de jucărie. Chiar şi aşa, sărmanul copil a fost forţat să renunţe la “obiectul letal”, lăsându-l să zacă, pe tot timpul meciului, lângă poarta de la intrare în stadion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here