Politia locală a stabilit măsurile pentru „Zilele Municipiului Rosiorii de vede”, ce se desfășoară in acest Weekend! Atenție șoferi mai multe străzi sunt închise circulației

0

 

Poliția Locală a Municipiului Rosiorii de vede va acționa, în temeiul dispozițiilor stabilite prin Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, in acest Weekend 20 si 21 Mai, cu efective mărite, odată cu debutul Zilelor Municipiului.

Echipajele din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Serviciului Circulație Rutieră și Biroului Control Comercial, vor fi prezente la toate manifestările desfășurate pe parcursul celor doua zile, în zonele de interes public.
Pe perioada Zilelor Municipiului Rosiorii de Vede, vor fi suplimentate măsurile privind menținerea unui climat de conviețuire civilizat, fluidizării circulației rutiere și prevenirii blocării traficului rutier prin parcarea autovehiculelor în locuri nepermise.
Se va acționa pentru prevenirea și combaterea activității de comerț ce se desfășoară fără a respecta legislația în vigoare, iar pe linia protecției mediului, în atenția polițiștilor locali vor fi agenții economici și persoanele fizice care depozitează necontrolat și în alte locuri decât cele autorizate deșeuri sau ambalaje, ne-a declarat Petricioaia Petre, șeful Politiei Locale Rosiorii de vede.

Iată care sunt străzile închise circulației rutiere:

Începând de astăzi circulația a fost restricționată pe sectorul de drum cuprins între Str. M. Kogalniceanu ( de la intersecția cu Str. Mărășești, pana la intersecția cu strada Lt. Dogeanu), Str. 1917 si aleea de acces din vecinătatea blocului L11, pe o distanta de 16m de la intersecția cu Str. M. Kogalniceanu, devierea circulației realizându-se pe Str. Mărășești.

De mâine 20Mai dar si duminica 21 Mai in intervalul orar 17:00 – 23:00, închiderea circulației se realizează si pe sectorul de drum cuprins între intersecția dintre Str. Dunării -Str. Mărășești, devierea circulației realizându-se pe Str. Elena Doamna si aleea dintre blocul S111 si parcul central Av. Nicolae Vedea.

Adina T. Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here