Poliția a sesizat DGASPC în cazul minorului bătut și pus pe internet de alți doi copii/ Părinții agresorilor, amendați de oamenii legii

0
Oamenii legii au sesizat DGASPC Teleorman în “vederea dispunerii de măsuri conform competențelor”, în cazul incidentului de la Plopii Slăvitești, în care un minor a fost lovit și filmat de alți doi copii din localitate, iar imaginile au ajuns pe internet. De asemenea, părinții celor doi copii agresori au fost amendați cu câte 500 de lei, anunță IPJ Teleorman.

 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că agresiunea ar fi fost comisă joi după-amiază, în jurul orei 17.30, când cei trei minori ar fi mers pe terenul de sport din localitatea de domiciliu ca să joace fotbal, transmite sursa citată.

“În urma unor discuții contradictorii, între minori ar fi izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia unul dintre ei (11 ani) ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către ceilalți doi (11 și 12 ani). Unul dintre agresori a înregistrat momentul, ulterior imaginile ajungând pe o rețea de socializare.

În timpul efectuării cercetărilor, tatăl victimei a apelat S.N.U.A.U. 112, solicitând sprijin medical pentru fiul său, minorul fiind transportat la o unitate medicală, unde nu a rămas internat.

Ca măsuri, față de părinții celor doi minori agresori, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991 Rep., în valoare de 500 de lei fiecare. De asemenea, s-a procedat la informarea D.G.A.S.P.C. Teleorman în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor”, transmite IPJ Teleorman.

Cercetările au fost efectuate respectând toate procedurile ce presupun implicarea minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here