PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!

0

UAT Comuna Tatarastii de Jos, judetul Teleorman, anunta inceperea proiectului cu titlul REABILITAREA MODERATA A GRADINITEI CU PROGRAM NORMAL – NR. 4 – NEGRENI, COMUNA TATARASTII DE JOS, JUDETUL TELEORMAN”, Titlu Apel: PNRR/2022/C10/13, Runda 1 in judetul Teleorman, implementat de UAT Comuna Tatarastii de Jos, conform contractului de finantare nr 3511/11.01.2023 finantat in cadrul componentei 10 – Fondul Local a PNRR.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni incepand cu data de 11.01.2023.

PNRR Componenta 10 — Fondul Local, Investiția I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Rezultatele urmarite prin implementarea proiectului sunt urmatoarele:

  • Renovarea energetică moderată a Gradinitei cu Program Normal – Nr.4 – Negreni, comuna Tatarastii de Jos, judetul Teleorman, contribuindu-se astfel, la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere de cel puțin 30 % a emisiilor directe și indirecte de gaze cu efect de seră în comparație cu emisiile ex-ante. Pentru lucrările propuse vor fi prevăzute sisteme tehnice cu randament ridicat şi un nivel redus al emisiilor echivalent CO2.
  • Rezultate cu efect pozitiv asupra dezvoltării locale, îmbunătățindu-se viața cetatenilor din localitate.
  • Transformare durabilă rurală prin utilizarea soluțiilor verzi și digitale.

 

Valoarea totala a finantarii nerambursabile este de 911.880,95, la care se adauga TVA in valoare de 173.257,38 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here