PNL Teleorman trimite la Congres 141 de delegați; desemnarea acestora se face până pe 15 septembrie

0

Oganizațiile județene ale PNL au primit lista cu norma de reprezentare la Congresul partidului, programat pentru data de 25 septembrie, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului. Astfel, organizația județeană a PNL Teleorman va trimite la Congres 141 de delegați, dintre aceștia 12 de drept și 129 de delegați aleși.

Potrivit calendarului, desemnarea delegaților care vor participa la Congresul de pe 25 septembrie trebuie făcută până la data de 15 septembrie. Conform regulamentului, delegații aleși sunt selectați în funcție de ultimele rezultate electorale, în timp ce delegații de drept sunt parlamentarii și liderii din organizația județeană de partid.

Conform recomandărilor Comisiei de Organizare a Congresului, delegații trebuie aleși în funcție de performanță (aici intrând primarii, viceprimarii, consilierii locali și județeni), dar și după criteriul reprezentativității (se referă la lideri ai organizațiilor de tineret, femei, seniori). De asemenea, în recomandare se mai face trimitere și la respectarea condițiilor de pandemie, având în vedere amploarea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here