PNL Teleorman/Comunicat de presă

0

Datorită încrederii pe care ne-ați acordat-o prin vot, am reușit, împreună,  să obținem un mandat de senator și două mandate de deputați.

Vă mulțumim, dragi teleormăneni, pentru votul acordat duminică, la alegerile parlamentare, asigurându-vă, totodată, că vom continua să susținem proiectele de dezvoltare a județului Teleorman, în perspectiva aplicării programului de guvernare al PNL pentru următorii patru ani.

Faptul că teleormănenii au înțeles importanța acestui scrutin, se reflectă și în clasarea pe locul al treilea pe țară, în ceea ce privește participarea la vot.

Totodată, în urma voturilor acordate candidaților PNL Teleorman, filiala județeană liberală s-a clasat pe locul al treilea, în clasamentul național al PNL, în ceea ce privește rezultatul obținut.

S-a demonstrat astfel că electoratul teleormănean are maturitatea necesară, conștientizând importanța acestor alegeri, prin a-și exercita  dreptul de vot, în orice condiții, pentru binele acestui județ, în primul rând.

Pentru încrederea acordată vă mulțumim și vă asigurăm că  parlamentarii liberali teleormăneni nou aleși vor ține cont de prioritățile de dezvoltare a județului, sprijinind investițiile în sănătate, educație și infrastructură, pentru ca județul Teleorman să devină atractiv investițiilor care să poată genera locuri de muncă plătite decent.  

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here