PNL TELEORMAN a votat susţinerea preşedintelui IOHANNIS pentru un nou mandat

0

PNL Teleorman a fost reprezentat Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal de o delegaţie formată din 25 de membri, printre care senatorul Eugen Pârvulescu, primvicepreședintele Florică Mara și primarii din Buzescu, Bragadiru, Năsturelu, Furculești, Plosca, Bujoru, Tătărăști de Sus și Bragadiru

Cu unanimitate de voturi, cei 1.000 de liberali veniți din întrega țară au votat susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale și desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare. Totodată, delegații au adoptat o rezoluţie pentru transparenţă şi deschidere către societate, intitulată “Partidul Naţional Liberal – zi de zi alături de oameni”.

“Noi, liberalii, nu dorim comunicarea cu cetățenii doar o dată la patru ani, așa cum procedează celelalte partide. Ne propunem să vorbim cu oamenii în fiecare zi, să le ascultăm păsurile și să le rezolvăm problemele. Din acest motiv, toate organizațiile PNL din țară vor implementa un sistem care să promoveze, cu precădere în mediul on line, fiecare acțiune și inițiativă a noastră și a colegilor din teritoriu. Ca o noutate, PNL Teleorman …a furat startul! Spun asta, deoarece la nivelul organizației județene, acest departament există de mai bine o lună. În același timp, ne propunem o mai bună comunicare cu presa, consultări permanente cu societatea civilă, patronatele sau sindicate. Cu alte cuvinte, vom intensifica acțiunile de tip “uși deschise”, a declarat Eugen Pârvulescu, președintele PNL Teleorman.

De asemenea, reprezentanţii PNL în consiliile locale şi judeţene, dar şi din Parlament, vor prezenta cetățenilor proiectele importante dezbătute la finalul fiecărei şedinţe, modul în care votează consilierii locali și vor organiza dezbateri publice pentru toate proiectele importante care afectează viața de zi cu zi a oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here