Senator Eugen Pîrvulescu:”A venit timpul ca, de astăzi începând, să construim. Am văzut că în alte județe se poate, cred cu tărie că și în Teleorman se poate”

0
Liberalii din județ și-au lansat, vineri, candidații la alegerile locale de pe 27 septembrie, în cadrul unui eveniment desfășurat în fața sediului organizației județene a PNL Teleorman.

Astăzi, din Alexandria, începem campania electorală, și am alături de mine viitorul primar al municipiului reședință de județ, doamna Vera Mitran, și pe domnul secretar general adjunct al Guvernului Cristi Barbu, care deschide lista de consilieri județeni la Consiliul Județean„, a spus Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, în deschiderea evenimentului.

Vera Mitran, candidatul PNL la Primăria Alexandria, a declarat că : „Acum și aici începe schimbarea la Alexandria. Putem să avem apă curată la robinere, se poate să nu mai înfundăm banii dumneavoastră în buzunarele firmelor-căpușă, se poate să avem copii bine îngrijiți, se poate să avem copii care să meargă la grădinițe gratuite, cu mese incluse, se poate să creăm oportunități pentru tineri și locuri de muncă bine plătite. Acesta este angajamentul meu pentru Alexandria, ca viitor primar – apă curată, anvelopare de blocuri, asfaltare, parcuri noi, mese gratuite pentru copii la grădiniță, locuri de muncă, atragere de fonduri europene„.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu s-a arătat convins de faptul că, după 27 septembrie, liberalii vor conduce județul Teleorman.
La finalul zilei de 27 septembrie vom fi pe primul loc, vom fi căștigătorii acestei bătălii electorale. Așa cum am declarat și la depunerea candidaturii, în această campanie nu vreau să atac ciuma roșie, vreau să o atacăm prin fapte, prin proiecte benefice cetățenilor județului Teleorman. Nu voi spune proiectele, îl las pe domnul premier Orban ca marți, 1 septembrie, când vom efectua o vizită în județ, să vă spună dumnealui proiectele palpabile pentru cetățenii județului și nu numai”, a declarat Cristi Barbu.

În ceea ce-l privește pe candidatul partidului la președinția Consiliului Județean, vizibil emoționat, Eugen Pîrvulescu a declarat că, după alegeri, va exista un parteneriat între autoritățile locale, cele județene și cele centrale, astfel încât viața cetățenilor din Teleorman să cunoască o îmbunătățire semnificativă.
Timp de o lună, am văzut mesajul dumneavoastră în precampanie și am înțeles că în fiecare localitate este nevoie de schimbare, pentru că este nevoie de bunăstare și siguranță în județul Teleorman. Din păcate, 30 de ani de guvernare pesedistă în județul Teleorman au făcut ca să rămânem un județ izolat și în sărăcie. A venit timpul ca, de astăzi începând, să construim. Am văzut că în alte județe se poate, cred cu tărie că și în Teleorman se poate, alături de fiecare candidat al unei primării, alături de consilierii locali din comuna respectivă, din orașul respectiv, alături de președintele Consiliului Județean, alături de echipa de consilieri județeni, împreună cu premierul Ludovic Orban, cu Guvernul României, împreună cu președintele României, județul Teleorman va fi pus pe harta României, ca un județ de oameni gospodari, ca un județ de oameni care vor să se elibereze de această dictatură, ca un județ de oameni care-și doresc pentru copii, pentru bunici, pentru toți cei care muncesc și trăiesc aici, mai bine, pentru că se poate și în Teleorman. După 27 septembrie va fi un parteneriat între mine, ca președinte al Consiliului Județean, consilierii județeni, fiecare primar, fiecare consilier local, Guvernul României, Fondurile Europene, un parteneriat pentru dezvoltarea județului Teleorman”, a spus Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here