PNL a câștigat majoritatea în Consiliul Județean și 48 de primării din Teleorman

0

Organizația din Teleorman a Partidului Național Liberal a câștigat, la alegerile locale ce au avut loc duminică, 48 de primării din cele 97 din județ, dar și 17 mandate de consilieri județeni și 484 de consilieri locali. Rezultatele alegerilor au fost discutate, într-o conferință de presă, de președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

Cu toate că nu au câștigat și președinția Consiliului Județean, liderii PNL se declară mulțumiți de scorul obținuți și se gândesc, deja, la alegerile parlamentare.
„După 30 de ani de la Revoluție, iată că PNL reușește să câștige alegerile în Teleorman și promit tuturor cetățenilor, pe această cale, că nu vom opri proiectele promise, cum au spus unii cârcotași că vom face după alegeri. Stimați cetățeni, PNL va duce la bun sfârșit toate promisiunile electorale făcute. Această victorie arată faptul că oamenii votează cu conștiința, pentru dezvoltarea județului și vom dezvolta, într-adevăr, județul. Vreau să spun că la alegerile parlamentare, PNL va fi la Teleorman undeva la 50%”, a declarat Cristi Barbu.

Președintele PNL Teleorman a vorbit, în schimb, de fraudarea alegerilor pentru președintele Consiliului Județean și despre solicitări privind renumărarea voturilor.
Diferența este foarte mare, de 9.000 de voturi între Consiliul Județean, la consilieri, și președinte. Noi considerăm din toate informațiile și toate reclamațiile pe care le avem, sunt în număr de peste 20 venite din teritoriu, am adunat toate aceste date pentru că noi am avut numărătoare paralelă, vom vedea și vom demonstra că a fost o fraudă și că există încă o fraudă la nivel de buletin de vot la președinte de Consiliu Județean. Eu consider că lucrurile nu sunt încheiate aici și că vom demonstra că a fost o fraudă în procesul electoral la numărare și la întocmirea proceselor verbale, acolo unde știm foarte bine că majoritatea președinților de secție sunt ai PSD„, a declarat Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here