Plăți de peste 70 milioane lei, pentru investiții realizate prin Programul ”Anghel Saligny” – Peste 4.1 milioane de lei pentru sistemul de alimentare cu apă de la Călmățuiu

0

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat 70.267.081,64 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 49 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru modernizarea drumurilor de interes local și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare, a transmis ministrul Cseke Attila.

Pentru județul Teleorman, a fost depusă pentru decontare o factură de 4.135.541,41 lei, pentru obiectivul de investiții Sistem de alimentare cu apă și branșamente la gospodării individuale în comuna Calmățuiu, județul Teleorman. Valoarea totală a proiectului este de 14.793.719,87 lei, din care de la bugetul de stat 14.793.719,87 lei.

Prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apă, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here