Plan Roșu de Intervenție în Teleorman – Acident feroviar între Roșiori și Măldăeni 

0

Un grav accident feroviar, în urma căruia trei personae au ajuns la spital, iar alte zece primesc îngrijiri la fața locului, s-a produs luni dimineață între Roșiori de Vede și Măldăeni, a anunțat ISU Teleorman.

 

În tren erau aproximativ 280 de persoane dintre care circa 200 au fost transportate la gara din Roșiori, restul urmând să fie preluați de o garnitură de tren pusă la dispoziție de CFR.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o autospecială transport victime multiple, șapte ambulanțe SMURD, opt ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță, o autospecială de stingere și două autospecialele de prima intervenție și comandă.

“Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 04.05, iar la ora 06.45 a fost dezactivat. Până în acest moment avem 3 victime transportate la spital, conștiente și cooperante, și 10 persoane monitorizate la fața locului cu traumatisme ușoare. În tren au fost aproximativ 280 de persoane dintre care cca. 200 au fost transportate la gara din Roșiori, restul urmând să fie preluați de o garnitură de tren pusă la dispoziție de CFR”, anunță ISU Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here