Peste 145 de amenzi date în numai patru ore – Trei șoferi prinși băuți la volan

0

În numai patru ore, oamenii legii au aplicat peste 145 de sancțiuni în cadrul unei acțiuni în sistem integrat derulate în dimineața zilei de miercuri, 11 august. Astfel, potrivit IPJ Teleorman, miercuri, în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, poliţiştii teleormăneni au desfășurat acțiuni în sistem integrat, în care au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și de la transporturi, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Acțiunile desfășurate au avut, în principal, scop preventiv, fiind verificate modul de respectare a normelor rutiere și a celor privind transportul de marfă.
În urma abaterilor constatate, în doar patru ore, polițiștii au aplicat peste 145 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 52.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere.
Au fost reținute șase permise de conducere, respectiv trei pentru consumul de alcool şi trei pentru alte abateri de la normele rutiere. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier.

Astfel de acțiuni punctuale vor continua și în perioada următoare și vor viza și alte categorii de verificări, transmit reprezentanții IPJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here