Peste 100 de polițiși la datorie de Zilele Alexandriei

0

Peste 113 poliţişti din cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale vor acţiona, în acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi fluidizarea traficului rutier, transmite IPJ Teleorman.

 

“La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii vor avea ca misiune principală asigurarea în condiţii optime de ordine şi siguranţă publică a evenimentelor prilejuite de Zilele municipiul Alexandria”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Potrivit sursei citate, măsurile de ordine vor viza şi procesiunea religioasă cu moaştele Sfântului Ierarh Nectarie cu prilejul hramului Catedralei Episcopale din Alexandria.
În acest sens, vor fi asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate și în proximitatea adunărilor publice, scopul nostru fiind prevenirea faptelor antisociale.

De asemenea, în aceste zile, se va asigur prezenţa activă a polițiștilor rutieri pe drumurile publice, care vor acționa pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, pentru combaterea excesului de viteză, consumului de alcool şi substanţe interzise la volan.

În cadrul activităților pe linie rutieră, poliţiştii vor acţiona cu autospecialele din dotare echipate cu aparatură radar, vor fi folosite aparatele etilotest și DrugTest, în vederea depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here