Peste 100 de misiuni pentru pompierii din județ, la final de săptămână

0

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au participat, la final de săptămână, la 103 evenimente, dintre acestea 87 fiind cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV-2.

De asemenea, potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au intervenit și pentru lichidarea a două incendii de vegetație uscată și gunoi menajer pe raza localitătii Botoroaga și între localitatea Videle și Mârșa (județul Giurgiu), dar și la cinci evenimente rutiere, produse pe DN54, în comuna Islaz, pe DN6, în Roșiorii de Vede, în localitatea Vârtoapele, între Gălăteni și Perii Broșteni și în Roșiorii de Vede. În aceste cazuri, pompierii militari au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Și tot la final de săptămână, pompierii au avut și o misiune de asigurare a măsurilor P.S.I. la un eveniment sportiv, o intervenție pentru salvarea unui animal căzut într-o fântână, o intervenție în sprijinul echipajului SAJ Teleorman, o misiune evacuare salvare animal (o pisică căzută într-o fântână), o intervenție de evacuare a apei din curtea unei case de locuit, două activități de recunoaștere la un operator socio-economic cu aglomerări de persoane, precum și două misiuni pentru deblocarea ușilor de acces în locuință, în vederea facilitării accesului echipajelor medicale la persoanele cu probleme de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here