Peste 100 de amenzi date de polițiștii teleormnăneni, în 24 de ore

0

În urma activităților preventive desfășurate în cursul zilei de marți, 27 iulie, polițiștii teleormăneni au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 46.000 de lei, transmite IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, în perioada menționată oamenii legii au reținut și 10 permise de conducere pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat două infracțiuni, dintre care una pentru conducere fără permis și una pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat.

ĺn intervalul meționat, la nivelul județului a fost înregistrat și un accident rutier ușor, produs pe raza localității Pietroșani, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

În cursul zilei de marți, polițiștii au intervenit la peste 110 evenimente, dintre care nu mai puțin de 90 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here