Performanța școlară a fost premiată de Primăria Alexandria

0

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin a premiat, vineri, absolvenții de gimnaziu și liceu, care au finalizat cursurile ca șefi de promoție în acest an.

În cadrul festivității de premiere, fiecare elev în parte a fost felicitat de către primar pentru perseverența şi efortul depus, din care au rezultat performanțele școlare individuale, iar ca drept răsplată pentru efortul depus de elevi, primarul le-a acordat premii care constau în laptopuri.

Valoarea premiilor acordate, vineri, absolvenților de gimnaziu (opt la număr) și celor de liceu (patru la număr) care s-au remarcat prin rezultatele excepționale obținute în timpul școlii însumează 57.120,00 lei.

La finalul festivității, primarul Victor Drăgușin le-a urat succes în noul an școlar ce tocmai a început absolvenților de gimnaziu care acum sunt liceeni iar absolvenților de liceu le-a urat succes în noul an universitar, chiar și în aceste condiții speciale de protecţie sanitară determinate de pandemia de coronavirus.

”Festivitatea de premiere de anul acesta a fost un moment special, fiecare s-a simțit unic și valoros. Au trudit pentru a fi primii, iar acum efortul le este recunoscut și răsplătit. Am putut să-i privesc în ochi pe fiecare și să-i felicit pentru efortul și implicarea de pe parcursul întregului an”, a declarat Victor Drăgușin, la finalul ședinței festive de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here