Percheziții la traficanții de droguri din județ – patru persoane arestate preventive

0
mascati-perchezitii buzescu

11 percheziții domiciliare au fost efectuate, miercuri, pe raza a două localități din județul Ilfov și trei localități din județul Teleorman la domiciliile unor traficanți de droguri, ocazie cu care au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 20 kg de cannabis; aproximativ 1000 grame cocaină; 3 minicântare; 37 recipiente improvizate pentru fumat cocaină;15 telefoane mobile; 3 țigarete confecționate artizanal; 25.800 lei; 1.935 euro; 20 lire sterline, anunță IPJ Teleorman.

 

În urma perchezițiilor, 10 persoane au fost conduse la sediul DIICOT, unde a fost dispusă reținerea pentru 4 dintre ele pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman, iar pentru o a cincea persoană s-a dispus măsura măsura controlului judiciar.

În cursul zilei de joi, DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman a propus față de cei 4 reținuți măsura arestării preventive iar instanța a admis propunerea, dispunând emiterea mandatelor de arestare preventivă față de cei 4 inculpați, aceștia fiind introduși in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Teleorman.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combtere Crimei Organizate București, Serviciile de Combatere a Crimei Orgnizate din județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, un echipaj cu câine de depistare stupefiante din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Intervenția a fost asigurată de echipaje din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Inspectoratul Județean de Jandarmi Teleorman, Serviciul Acțiuni Speciale Teleorman. Suportul tehnic a fost asigurat de Serviciul Operațiuni Speciale Teleorman.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here