Percheziții la primăriile Dăneasa, Mărunţei și Drăgăneşti-Olt într-un dosar de achiziţii fictive de mobilier urban

0
Şase percheziţii sunt desfăşurate, de poliţiştii SICE Olt, joi dimineaţă, la primăriile Dăneasa, Mărunţei şi Drăgăneşti-Olt, precum şi la domiciliile unor persoane.

Percheziţiile sunt desfăşurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, la sediile unor administrații locale de pe raza județului Olt,  precum și la domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale, într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

„Astfel, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2009-2016, trei administraţii locale din judeţul Olt ar fi efectuat plăţi în valoare de aproximativ 220.000 de lei către diverşi agenţi economici pentru achiziţionarea de mobilier urban, existând suspiciuni că bunurile nu au fost livrate în totalitate către beneficiari. În baza unor mandate de aducere, 3 persoane urmează să fie aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt  pentru a fi audiate şi dispuse măsuri legale“, menţionează IJP Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here