Percheziții în București, Ilfov și Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală – Prejudiciul adus statului: 550.000 de euro

0

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au făcut, luni, patru percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman la o grupare specializată în evaziune fiscală, care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu suma de 550.000 de euro. O firmă din domeniul reciclării deşeurilor ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive pentru a reduce baza de impozitare, scrie news.ro.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţistii specializaţi în investigarea criminalităţii economice – Iflov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat patru percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Teleorman.

Totodată au fost duse la sediul Poliţiei şapte persoane pentru audieri.

”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada februarie-aprilie 2016, o societate având ca obiect de activitate reciclarea deşeurilor, controlată de trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, şi ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive, iar în acest fel si ar fi diminuat artificial obligaţiile fiscale datorate bugetului de stat”, anunţă poliţiştii din Ilfov.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – Ilfov şi a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here