Pentru că şi-a ameninţat soţia cu moartea, un bărbat de 36 de ani ,din Năsturelu, s-a ales cu dosar penal

0

Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Năsturelu, care și-ar fi agresat soția.

 

La data de 22.01.2020, pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul și-ar fi lovit și amenințat cu moartea soția, o femeie în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Bănuită de înșelăciune, tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, reținută de polițiști

Victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

Citeste și: Un bărbat de 33 de ani din Viişoara, acuzat de tentativă de viol şi violare de domiciliu

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here