Pe drumuri teleormănene cu alcoolul in sânge si fără permis de conducere!

0

 

Polițiștii teleormăneni au depistat in acest Weekend mai mulți tineri care s-au urcat la volan fie după ce au consumat băuturi alcoolice fie fără a poseda permis de conducere.

Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Teleorman, trei tineri din Zimnicea, Rosiorii de vede si Turnu Măgurele s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La Zimnicea cu ocazia unei acţiuni derulate pe raza oraşului Zimnicea, prevăzute în calendarul de activităţi al Organizaţiilor Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) a fost identificat un tânăr de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea auto „BMW” pe str. Giugiu, având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
​Susnumitului i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, fiindu-i întocmit dosar penal.

​Tot sub influenţa alcoolului, 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat de către poliţişti şi T.S.,din mun.Roșiorii de Vede, care conducea auto „Opel Vectra”, pe str. Cpt. Corlătescu, din mun. Roşiorii de Vede.
​Din cercetări a rezultat că, în seara evenimentului,de 10.06.2017, orele 23,30, suspectul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu alte două autoturisme staţionate regulamentar.
​Făptuitorului i s-a întocmit dosar penal şi recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

​Iar la Turnu Măgurele, echipajul poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei mun. Turnu Măgurele cu prilejul unui control, l-a depistat pe un tânăr de 21 ani, din mun. Turnu Măgurele, în timp ce conducea auto „Daewoo Cielo” sub influenţa alcoolului (0,42 mg/l alcool în aerul expirat).
​S-a întocmit dosar penal.

 

Fara permis la volan!

​Pe raza com. Botoroaga poliţiştii de la formaţiunea rutieră Videle l-au identificat pe un minor de 15 ani, în timp ce conducea pe D.J. 503, un autoturism „VW” fără a poseda permis de conducere, vehiculul fiindu-i încredinţat de tatăl său.
​Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal.

Lucrătorii Postului de Poliţie Băbăiţa, aflându-se în patrulare pe raza satului Merişani, au oprit pentru control, pe o stradă lateral a D.J. 506, un autoturism „Opel Vectra”, condus de C.M., 56 ani, din aceeaşi localitate. Din verificări a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
​S-a întocmit dosar penal.

La data de 13.06.2017, orele 19 :00, a fost depistat numitul M. .I, de 31 de ani din mun. Alexandria, jud. Teleorman, în timp ce conducea autoturismul marca « Audi Q7 » pe str. Bucuresti, din mun. Alexandria fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat un test de respiraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenţă Alexandria, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here