Pe DN6 este oprită circulaţia pentru autovehiculele cu masa sub 7,5T

0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă informează că traficul rutier este restricţionat pentru autovehiculele cu masa sub 7,5 tone, în localitatea Drăgănești Vlaşca, judeţul Teleorman, la intersecţia DN6(E70) cu DJ 503(Drăgăneşti Vlaşca – Videle), din cauza acumulării de apă pe partea carosabilă.

In Draganesti Vlasca este inundat DJ 503, pe o distanta de cca.200 m, cu o adancime de aprox. 40 cm, iar E 70 pe o lungime de 150 m

Aseara, in zona localitatii Draganesti Vlasca au actionat 50 de pompieri militari cu mijloace specife de interventie (camioane, autospeciale de lucru cu apa si spuma, motopompe de remorcabile si transportabile). Alaturi de acestia au fost prezenti si membrii CLSU Draganesti Vlasca, cu peste 20 de cetateni, care au intervenit cu o motopompa, un excavator, un buldoexacavator si o vidanja.
S-a incercat suprainaltarea si intarirea digurilor cu saci umpluti cu nisip, atat in zona localitatii Draganesti Vlasca, cat si in localitatea Rosiorii de vede.
La fata locului, alaturi de autoritatile locale, au fost in permanenta Inspectorul Sef al ISU si Prefectul Judetului Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here