PATRU TINERI AU AJUNS LA SPITAL CU MULTIPLE TRAUMATISME, ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE CIRCULAȚIE

0

Două autoturisme s-au lovit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul care face legătura între Alexandria și comuna Lăceni. Şoferul vinovat  este angajat al SERVICIULUI PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULAREA VEHICULELOR TELEORMAN.

În urma impactului patru tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 23 de ani, au ajuns la Spitalul de Urgență din Alexandria iar un alt pasager, de 17 ani, a refuzat să fie transportat la unitatea spitalicească.

Conform IPJ Teleorman, unul dintre șoferi, un bărbat de 55 de ani, din Alexandria, nu a păstrat distanța regulamentară şi nu a observat că autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani a oprit pentru a vira la dreapta pe podeţul din faţa curţii sale.

NENOROCIRE ÎN TELEORMAN! ȘASE PERSOANE CU MÂINI ȘI PICIOARE RUPTEî

În urma coliziunii tinerii au suferit traumatisme cervicale, abdominale, faciale și craniene, dar și fracturi la mâini și picioare, fără ca viața lor să fie pusă în pericol.

La faţa locului şoferul nu a reuşit sa sufle in aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele informatii acesta este angajat al SERVICIULUI PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULAREA VEHICULELOR TELEORMAN.

În cauză, s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here