Patru pompieri din județ intervin pentru stingerea incendiilor din Grecia – ISU Teleorman: “Oamenii cu care ne mândrim”

0

Patru pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman sunt, în aceste zile, în Grecia, pentru a da o mână de ajutor autorităților elene, care se confruntă, în această perioadă, cu incendii de vegetație și fond forestier puternice. Salvatorii teleormăneni, alături de ceilalți peste o sută de pompieri militari români care se află în misiune în Grecia trebuie să înfrunte, în afară de incendii, și temperaturile ridicate, deloc ușor de suportat.

Un mesaj de susținere față de salvatorii militari care au ales să plece, voluntar, în Grecia pentru a lupta cu flăcările alături de colegii lor eleni au transmis, marți, reprezentanții ISU Teleorman.

“Oamenii cu care ne mândrim
Aceștia sunt cei patru salvatori teleormăneni care, fără să stea pe gânduri, s-au alăturat celorlalți colegi din țară pentru a da o mână de ajutor cetățenilor din Grecia.
Împreună sunt o echipă de profesioniști, bine pregătiți, receptivi, care tratează mereu munca cu seriozitate și implicare, răspunzând prompt și operativ la toate misiunile încredințate.
Îi felicităm pentru tot ceea ce fac, zi de zi, cu pasiune, curaj și devotament, reprezentând cu mândrie pompierii militari români!
Să vă întoarceți cu toții sănătoși!”, este mesajul transmis de ISU Teleorman pentru cei patru salvatori care se luptă cu flăcările în insula Evia din Grecia.

Sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la nivelul I.S.U. Teleorman, patru salvatori teleormăneni au plecat spre Grecia, la data de 6 august, cu un container suport logistic al intervenţiei tip II – multirisc și o autospecială de primă intervenție și comandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here