Patru ore de lupta cu flăcările in localitatea Poiana!

0

 

 

Incendiu intr-o gospodarie din satul Poiana, comuna Ciuperceni.   In aceasta dimineata, la ora 04:35, pe numarul unic de urgenta 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost alertați de producerea incendiului.

Ajunsi la locul evenimentului cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pompierii turneni au constatat faptul ca incendiul era generalizat la casa de locuit si anexele gospodaresti din imediata apropiere.

Patru ore a durat stingerea incendiului!

Incendiul a fost stins cu dificultate, dupa aproape patru ore, din cauza cantitatii mari de materiale combustibile si a fumului dens.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Isu Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, au ars ori au fost distruse de flacari acoperisul locuintei si al anexelor invecinate, pe o suprafata de cca. 200 mp, realizat din astereala de lemn, invelita cu tabla, placi de azbociment si tigala, mai multe anvelope auto si de tractor, o motocicleta, o mobra, aparatura electrocasnica de mici dimensiuni, doua frigidere, un aragaz, mobilierul dintr-o bucatarie si dintr-un dormitor.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciata la suma de 140000 de lei, iar cea a pagubelor la aproape 100000 de lei.

Din fericire, la aceasta interventie nu s-au inregistrat victime, nefiind nevoie de interventia paramedicilor.

Din primele cercetari efectuate la fata locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reiesit ca evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric, la o instalatie de iluminat improvizata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here